Wie zijn we

Albert_Pols2 Wie zijn we - LangstraatZon
“Samen in Gemeente Waalwijk en omstreken de productie van zonne-energie realiseren en daarmee een duurzamere leefomgeving creëren; dat willen wij als energiecoöperatie graag bereiken. Dit sámen met inwoners, zónder rompslomp en met financieel voordeel voor de deelnemers. Doe je mee aan onze uitdaging op het gebied van duurzame en lokaal opgewekte energie?”
Jan_sebregts2 Wie zijn we - LangstraatZon
“Praten over duurzaamheid is mooi, maar werken aan duurzaamheid is beter!”
Dennis Wie zijn we - LangstraatZon
"Een betere wereld begint bij jezelf. Duurzaamheid heeft altijd mijn interesse gehad en met name vanuit de technische kant. Daarom draag ik graag mijn steentje bij aan LangstraatZon en zo aan een duurzamer Waalwijk."
Lau_van_Vliet_1 Wie zijn we - LangstraatZon
“Door de puntjes op de ‘i’ te zetten, kunnen we een lagere prijs per Wp behalen. De kwaliteit moeten we daarbij niet uit het oog verliezen, want de opbrengst op de langere termijn telt ook mee. De panelen moeten minimaal 25 jaar groene stroom opleveren.”
Hans_Vermeulen Wie zijn we - LangstraatZon
“Mijn ambitie: burgers, die om diverse redenen dat zelf niet kunnen realiseren, via een collectief de gelegenheid bieden bij te dragen aan de opwekking van duurzame energie.”