Wie zijn we

Albert_Pols2 Wie zijn we - LangstraatZon
“Samen in Gemeente Waalwijk en omstreken de productie van zonne-energie realiseren en daarmee een duurzamere leefomgeving creëren; dat willen wij als energiecoöperatie graag bereiken. Dit sámen met inwoners, zónder rompslomp en met financieel voordeel voor de deelnemers. Doe je mee aan onze uitdaging op het gebied van duurzame en lokaal opgewekte energie?”
Jan_sebregts2 Wie zijn we - LangstraatZon
“Praten over duurzaamheid is mooi, maar werken aan duurzaamheid is beter!”
Johan20191024 Wie zijn we - LangstraatZon
“Inductiekoken en een warmtepomp – om minder gas te verbruiken – vragen meer elektriciteit. Maar ik heb geen ruimte meer op mijn eigen dak voor extra zonnepanelen. Een goede reden om samen elektriciteit op te wekken en er ook nog financieel voordeel mee te behalen. En dat allemaal voor een duurzamer Waalwijk.”
Lau_van_Vliet_1 Wie zijn we - LangstraatZon
“Door de puntjes op de ‘i’ te zetten, kunnen we een lagere prijs per Wp behalen. De kwaliteit moeten we daarbij niet uit het oog verliezen, want de opbrengst op de langere termijn telt ook mee. De panelen moeten minimaal 25 jaar groene stroom opleveren.”
Hans_de_Vaan2 Wie zijn we - LangstraatZon
“Er is voordeel voor iedere deelnemer en ik reken graag uit wat de besparing voor eenieder is. LangstraatZon is een financieel aantrekkelijk project met een duurzame opbrengst.”
keesK20171007_klein Wie zijn we - LangstraatZon
“Duurzaam leven is de enige manier om onze mooie aarde in stand te houden en leefbaar te houden voor de toekomstige generaties. Ik draag daar graag een steentje aan bij.”