Informatieavond Sprang-Capelle druk bezocht

Ook de tweede informatieavond over LangstraatZon is inmiddels een feit. Afgelopen donderdag werden in Sprang-Capelle geïnteresseerden uit de omgeving over het project bijgepraat en konden zij vragen stellen over het hoe en wat. De coöperatie blijkt een veelbesproken onderwerp. Want vanwege de grote belangstelling moesten er in Cultureel Centrum Zindewinde zelfs extra stoelen bij worden gezet. 

De informatieavond in Sprang-Capelle is de tweede in een reeks van 3 bijeenkomsten. Tijdens hun aanwezigheid in het Cultureel Centrum werden de aanwezigen op de hoogte gebracht van de ambities en plannen van het bestuur van het nieuw te bouwen zonnepark. Er was daarbij volop gelegenheid om vragen te stellen. 

Geslaagde avond
Het bestuur van LangstraatZon spreekt van ‘wéér een geslaagde informatieavond’ met betrekking tot het project. “We hebben weer een hoop enthousiaste mensen mogen ontvangen en onduidelijkheden weg kunnen nemen.“  

De in Sprang-Capelle gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden zijn binnenkort terug te vinden onder ‘Veelgestelde vragen’ op onze website. Maar mocht je nog een vraag hebben die er niet tussen staat, dan heb je nog één kans om een informatiebijeenkomst bij te wonen. Dat is die van 29 januari 2020 in Waalwijk (20.00 - 22.00 uur in Rabobank De Langstraat). Zien we je daar?